Archive des articles
YTT Team Thailand: Winner of the YTT 2015!
28/09/2015 09:11
The winner of YTT this year is team Thailand! Congratulations to the Thailand delegation and Panuvit representing Thailand. He found the chocolate tart the biggest challenge for him throughout the competition but he was able to improve his knife skills, one of the most rewarding learning...
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Disciples Escoffier Thailand Delegation: 3rd Chef Talk 2015
27/08/2015 09:49
With the theme “La Rentrée” after the summer break, the third Chef Talk of the Disciples Escoffier Thailand Delegation was held at Mrs. Balbir's Indian Cuisine on 25th August. Mr. Laurent Pousse, President of the delegation gave a warm welcome and celebrated “La Rentrée” with members and friends of...
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FORZA FORZA VIVA ITALIA
15/07/2015 17:24
After a few quiet month to settle to my new "Head of Gourmet Dpt" position for the Mall Group in Bangkok, I was back last week on the saddle and went flying again to join a group of SEA buyers to expo Milan (very disappointing) invited by Italy Trade Office.
One of the Highlight of...
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Disciples Escoffier Thailand Delegation June Chefs’ Talk
27/06/2015 12:04
On 23rd June the Disciples Escoffier Thailand delegation organised an inspiring Chefs’ Talk at Caffe Torino. New members had the opportunity to meet and mingle with the existing Disciples Escoffier members. A sharing spirit hovered the night with an Italian dinner and drinks. A free tea tasting...
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Ouverture de la Sous-Délégation de Canton (Chine)
14/10/2013 09:20
Le Samedi 12 Octobre2013, en présence de Mr Bruno Bisson Consul Général de France à Canton, Mr Nicolas Guibert vice-Président de Changan PSA, et de plus de 200 Invités, lors de la Soirée organisée par la « Maison MOQ », Mr. Emmanuel Soulière, Président de la Délégation Chine, a officiellement...
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Dernier Diner Epicurien avant Noel - 21 décembre 2013
15/08/2013 16:01
La date est fixée, le lieu sera confirmé bientôt.
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Diner Epicurien à l'Institut Paul Bocuse - 23 novembre 2013
15/08/2013 16:01
Samedi 23 novembre, les élèves de l’Institut Paul Bocuse, seront fiers d’accueillir le premier diner Epicurien organisé dans leur école. Venez nombreux encourager les futurs chefs, pâtissiers, maitres d’hôtel ou sommeliers. Plus de détails. S'enregistrer.
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Diner Epicurien au Hyatt on The Bund - Végétarien Fantastique - 28 Septembre 2013
15/08/2013 16:00
Le samedi 28 septembre le Chef Roger Marti et son équipe nous accueilleront au Hyatt On The Bund pour le permier diner Epicurien avec un menu entièrement végétarien. Nous avons déjà fait le tasting, et vous enjoignons à ne pas "rater" ce diner qui s'annonce...
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